Friday, January 22, 2010

tenang sejenak...

pengalaman membuat kan seseorg tu matang...bukan pendidikan yg tinggi....pasal ko lambat bg design..aku lambat nak g main badminton..pasal ko poyo sgt tunjuk terer depan bos sampai aku rase nak smash bulu tangkis kat leher belah kiri ko...pasal ko buat lawak bodoh..konon nak nampak mesra...sampai mood nak main badminton pun takde...kalah plak tu...damn u!!! skang 3d aku dah tak lawa...n tak de soul..wuwuwuw...sampai aku segan nak post dlm blog ni...maaf kawan2..aku bukan nak hot...tp designer2 bodoh ni menyusah kan aku...n ni je care nak lepaskan geram...emm yg berguna dibuang...yg looser di simpan...tp kami yg di simpan ni bukan looser.. ade lah 2-3 kononnye di gelar 'designer' tp otak kosong...sekian...

2 comments:

tomrawk said...

huhu ni kes tikus la ni...

zacko wacko said...

tau takpe..wakaka

Post a Comment